slogan of  Sjoerd's
 
Select Language

Sjoerds Keuken

Waarom Sjoerd boeken voor een diner, workshop of een catering?

Daar zijn verschillende goede redenen voor:


Bijvoorbeeld, u heeft niet al te veel tijd om zelf een mooie maaltijd of hapjes te maken voor uw gasten, dan huurt u Sjoerd in.
Of u wilt vooral tijd hebben met uw gasten, dan huurt u Sjoerd in.

Wilt u specifiek een vegetarisch menu, dan bent u aan het goede adres. Sjoerd heeft super gerechten voor uw buffet.


Samen stemmen we af wat uw wensen zijn; de datum, de gelegenheid, het aantal gasten, dieetwensen.
Sjoerd bespreekt dan een menu met u en kijkt of er nog aanvullende wensen zijn en vervolgens laat u alles aan ons over zodat u volop van uw gasten kan genieten! Wilt u bediening tijdens het diner, dan wordt dat natuurlijk geregeld.
Wanneer wij uw keuken gebruiken dan is die na afloop weer in perfecte oorspronkelijke staat: alles afgewassen en opgeruimd. Super toch?


Workshop
Workshops kunnen zowel bij u thuis gegeven worden als op een prachtige locatie in Amsterdam. Deze kan ook voor een kleiner gezelschap georganiseerd worden.
Tijdens een workshop leert u echt dingen; snijtechnieken, vis fileren is een mogelijkheid, of vlees braden, koken met aparte groenten en desserts maken. Alles in overleg.


Catering
Catering is mogelijk voor allerlei gelegenheden. Of het nou een zakelijk evenement is of een verjaardagsfeest, een jubileum of bedrijfsworkshop, u kunt altijd op Sjoerd bouwen voor uw catering. Catering is mogelijk voor lunches, een borrel of een buffet.


Een diner, workshop of catering is dus maatwerk. De ingredienten worden ingekocht bij kwaliteitswinkels en zijn zoveel mogelijk biologisch. Wilt u een volledig biologisch diner of workshop, dan kan dat natuurlijk ook.

Heeft u belangstelling of vragen? Gewoon even mailen of bellen !